ONSDAG

Utbildning me de nya, så ja har mest gjort ingenting. :)

God mat som alltid på GBA:n.
Känner mig lite kreativ och vill göra något, men snart går de över i komaläge om man vill inte göra någonting alls egentligen..
Men så är det ibland.

SMISK

TISDAG

Fick ett chockuppvaknande av att jag knappt kunde röra mig. Günes fys hade satt sina spår, och det skulle inte bli bättre...
Efter sedvanlig frukost så var de inomhus hela dagen. Med info om utlandstjänst.
Chansen att man kommer med är minimal, men kommer söka kosovo.
Då var de sagt.
Efter lunchen, som bestod av blodpudding bacon och lingon blev det till att öva på magasinsbyte i fart. De sög. :P min träningsväsk blev liksom inte bättre. Sen efter de var de utbildning på larmmina B2. De var riktigt kul. Lyser och tjuter. :) SWEET! vi brände lite träd, och lite gräs, men det är sånt som händer. :D
Middag: Pasta och köttfärssås - inga konstigheter.
Sen dess har ja suttit inne och tyckt synd om mig själv, när jag rör på mig ser jag ut som en kamel. Ni vet kameler vankar lite när de går. Ungefär så ser jag ut. :) haha! PAIN! men det är skön smärta!

22 Pluton

Soon it's over...

MÅNDAG

HEJ
nu är jag tillbaka i lumpen med utbildning igen. Känns rätt skönt. Hade FET ångest i söndags, men känns ganska skönt att vara tillbaka! känns WUNDERBAHR! :D dessutom kort vecka. Mån-ons. Ledig torsdag och fredag! :)
morgonen har tillägnats utvärdering på alla i gruppen, inför betygssättning. När sereganten börjar uppställningen med att säga: "Det börjar lida mot sitt slut" så är de myckt som snurrar i huvudet, men ändå rätt skönt. klar man kommer sakna det, men ändå värt att de är över. svårt dedär.

LUNCH: Ris och flygande jacob. passar bra på en flygflotilj som denna. :)

Efter lunch blire fys med Günes... tungt. :P

När det nästan är slut, längta inte, utan njut.


RSS 2.0